top of page

Marc Van Ranst ruilt zijn V-halsje in voor een Kletskop outfit

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2022

Op een dag werd ik gebeld door één van mijn klanten.... "Elise, Marc Van Ranst heeft gereageerd op een foto van mijn kinderen met jouw trui aan! Hij vraagt of hij mijn foto mag re-tweeten. Is dat ok voor u?"


Uiteraard mag Marc Van Ranst mijn foto re-tweeten! Deze klant maakte mijn dag goed! Ik kwam niet meer bij toen de tweet "viraal" ging, letterlijk en figuurlijk :p.


En of ik blij was?! Tuurlijk, maar dat kan nog beter, dacht ik!

Ik trok mijn stoute schoenen aan en stuurde Marc een berichtje met de vraag of hij graag zelf ook zo een trui had. Toen Marc nog geen uur later reageerde dat ik hem er zeker plezier mee kon doen, ben ik op mijn fiets gesprongen. Een stevige fietstocht tot aan zijn voordeur, maar meer dan de moeite waard!

Of ik dacht dat Marc de trui echt zou aandoen? Geen idee. Maar nog geen dag later tweete hij de eerste foto van hem zonder V-hals.
Uiteraard konden mensen het niet laten om Marc Van Ranst door photoshop te halen en hem weer te voorzien van zijn V-halsje! Love it!
29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page